Inför öppet hus

Postat i: Vardag⎟2013-01-23 / 19:31:00

 
Tjenis kåmpisar! Idag har jag äntligen fått min skoltröja, därför är jag glad. 
 
 
Kan också vara för att jag äter godis. Svårt att avgöra. Kan dock garantera att det inte är på grund att att jag pluggar matte... Nej nu vet jag varför jag är glad! Men det tänker jag inte berätta thihihi. 
 
Idag var det elevråd och vi planerad lite inför öppet hus som är på lördag, och vill bara meddela att om du bor i Eskilstuna och är född 00 (eller bara ska börja sjuan) så är du mer än välkommen till Faktoriet (översta våningen i samma byggnad som muséet, det kommer vara skyltat till dörren) på lördag mellan 11.00 och 14.00. Jag och en massa andra trevliga människor kommer vara där och guida och svara på frågor. I klassrummen kommer lektioner pågå för att få en inblick i hur det kan se ut, filmer rulla (troligen skapade av elever då det är ganska film&media-inriktat på Faktoriet), en liten utställning av ett superkul teknikprojekt min klass gjorde innan jul, information av rektor och arbetslagsledare varje heltimme, you name it, så kom och kolla!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag var där;) :D

Svar: Vad kul, såg du mig? Pratade jag med dig? :)
Malin Andersson

2013-01-26 @ 19:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackTja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0