Butterfly fly away

Postat i: Fotografi⎟2013-06-30 / 19:57:36

 

Front page

Postat i: Kreativt⎟2013-06-30 / 16:12:33

Har ägnat hela dagen idag och lite till åt att kolla igenom varenda tidning jag äger, klippa ut fina saker ur dem och försöka klistra ihop ett collage jag kan ha som framsida till min nya kalender. Tänkte köra på en sommrig och färgglad stil eftersom att jag älskar färger och man blir glad av att kolla på det. Resultatet får ni se en annan gång.
 

After dentist

Postat i: Vardag⎟2013-06-25 / 20:14:00

Idag har jag varit hos tandläkaren. Skulle dit själv för första gången och hade seriösa hjärtklappningar. Kände på mig att jag skulle behöva borra eller laga eller något annat som skulle göra fruktansvärt ont. Jag var lite tidig så jag satt i väntrummet och tänkte *hoppas hon är snäll, hoppas hon är snäll* som om det skulle vara en mördare annars.
 
När jag kom in i rummet började hon med att ta röntgenbilder med sakerna som alltid brukar göra ont men som tack och lov inte gjorde det denna gång. Min enda tanke från sekunden jag satte mig i stolen var *hoppas det inte gör ont. Vad som helst bara det inte gör ont* men det gick toppenbra och hon kände lite på tänderna med en spetsig sak och sa sedan; så, då var det klart. Redan? tänkte jag och undrade vart hon hade gjort av munsköljet, den äckliga smörjan de sätter på tänderna så det smakar banan resten av dagen, tandtråden och saker som eventuellt skulle göra illa mig. 
 
 
Vet ej hur mycket det syndes men det kändes i alla fall som att mitt ansiktsuttryck gick från *åh-gud-låt-det-gå-bra-spänt* till *i-alla-fall-något-bra* till *var-det-redan-klart* till *PRAISE-THE-LORD-det-gick-ju-faktiskt-bra*. Sen att jag gjorde en tandläkar-standard och sa att jag äter godis färre gånger i veckan än vad jag faktiskt gör behöver vi inte prata om.
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0