Easter

3 kommentarer
Godkväll i stugorna! Har ni haft en bra påsk? Det har i alla fall jag. Igår, på påskafton, var jag hos några vänner till familjen och hade det mysigt. Inget påskbord dock, men det var supergott det vi fick. Ungefär här någonstans hade jag tänkt slänga in en outfitbild, men jag var för lat för att ta någon. 
 
 
Jag såg nästan ut så här. Hade dock blåa jeans och ett annat halsband. En ljusrosa drömfångare är det, jättefint om jag får säga det själv. Notera även vad jag håller i på bilen till vänster. Har gått och köpt mig en fjärrutlösare jag. Supersmidigt och skönt att ha om man ska stå framför kameran. Det finns att köpa lite här och var men min är beställd från cyberphoto.se och kostade 219 kr + frakt.
 
 
Eftersom att traditionen med påskfirande med släkten bröts i år så tog vi årets första cykeltur till farmor och farfar tidigare idag för att äta en riktig söndagsmiddag. Supergott var det, men jag märkte hur extremt superdålig kondition jag har när vi cyklade. Fy, hårdträning i form av löpning blir det för mig framöver säger jag bara!! 
 
OBS! Kom ihåg att det är första april imorgon. Bli inte lika lurade som jag antagligen kommer bli. Jag är så galet lättlurad, jag fattar inte hur det går till...
 
1 sofia landin:

skriven

bra bloggning nu mallan! keep up the good work!!

Svar: Haha tack. Ja jag kan ju alltid försöka ;)
Malin Andersson

2 MISS REBECCA- Ditt modemagasin på nätet:

skriven

Hej! Nice blogg :) Lust att göra ett bloglovinbyte med mig? :D

Svar: Nej, jag följer bara bloggar jag läser :)
Malin Andersson

3 Gabriella:

skriven

Jätte fin tröja, vart är den ifrån? :)

Svar: Tack, den är från Veromoda :)
Malin Andersson