Cherry blossom

Postat i: Fotografi⎟2014-04-27 / 17:25:24


Kärleksmumsens dag

Postat i: Vardag⎟2014-04-25 / 22:22:32I onsdags satt jag och några vänner och tänkte på att det finns för få dagar som firar bakelser och tänkte att kärleksmumsen aka mockarutorna får för lite uppmärksamhet, så vi bestämde oss för att fira kärleksmumsens dag den 24 april varje år, vilket var igår. Jag bakade och bjöd hela klassen vilket blev mycket uppskattat. Efter skolan gick jag och mina närmaste till strömsholmen och satt på bryggan och åt upp de sista kärleksmumsen, vilket var hur mysigt som helst! Dessutom var det exakt en månad till min födelsedag igår. 

Skoldag

Postat i: Vardag⎟2014-04-22 / 22:44:00

Idag var första skoldagen efter lovet. Kul, men jobbigt, då jag var och är väldigt trött efter att ha sovit för lite i natt. Great start, yes! Jag cyklade även till skolan idag. Det var jobbig och jag blev svettig, men det var lungt för vi har idrott första lektionen på tisdagar så jag skulle ju ändå ducha. Vi hade rolig idrott, ute första gången för i år. Efter skoldagen satt jag kvar för att färdigställa ett arbete och kämpade sedan hem på min cykel igen. Varsågoda, en trevlig sammanfattning av min dag, hoppas ni uppskattar den!
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0