Söndag

Postat i: Vardag⎟2014-03-23 / 18:36:01

Idag är det söndag. Jag gick upp tidigt för att hinna duscha och fixa mig innan vi skulle fira min farmor som just fyllde år. När jag kom hem satte jag mig och läste i vårsolen ett tag vilket var riktigt skönt! Denna kväll kommer spenderas med plugg och tänkte eventuellt dra till gymmet en sväng också. Hoppas ni har haft en fin helg!

Todays

Postat i: Outfits⎟2014-03-18 / 19:46:00


Jeans från Vero Moda  |  Tröja från JC  |  Halsband från Gina tricot  |  Klocka från Ur&Penn 

Vårpromenad

Postat i: Fotografi⎟2014-03-15 / 23:54:00

Var ute på en fotopromenad med Maria och Bea tidigare idag, här är några av bilderna jag tog. Det var verkligen jätteskönt att komma ut, men det blåste hur mycket som helst. När det väl var vindstilla i ett ögonblick var det dock superskönt att bara stå i solen. Det kändes verkligen som att våren var här, men när vi satt och åt på kvällen så började det snöa... 
 
Jag invigde även min nya skinnjacka jag köpte i stockholm för en vecka sedan. Skulle ni vilja se en haulvideo? För i så fall skulle jag kunna fixa det. 
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0