Birthday

Postat i: Fotografi⎟2014-05-28 / 22:37:00

I lördags var det min sjuttonde födelsedag, vilket btw är helst stört. Om ett år är jag vuxen. I alla fall myndig. Jag känner mig som typ tolv. Förstår inte vad som händer. I alla fall; här ovan ser ni bilder på några av sakerna jag fick i födelsedagspresent.
 
Den största saken var så klart en iPhone 5S (silver) som jag hade önskat mig superlänge. Tydligen fick man med en Marshall-förstärkare, och den är verkligen hur bra som helst! Supersnygg är den också. Jag fick även en concealer från Make Up Store som heter Cover all mix, ni har säkert hört talas om den. Superbra är den i vilket fall, rekomenderar den starkt! Fick också ett par solglasögon, en massa örhängen, ett halsband, pressentkort på Gina tricot och Bikbok och blommor. Är hur nöjd som helst! 

23 maj

Postat i: Vardag⎟2014-05-23 / 23:03:50

Hello people! Det blev inget med slingningen, jag fattade ingenting så struntade i det...
 
I alla fall; idag är det fredag och hela dagen har bestått av nationella prov i matte. Från 10 till 15. Jag hoppas det gick bra, det känndes ganska lätt i alla fall, speciellt "mitten"-delen (om någon mer gjorde provet idag och kan relatera?).
 
När jag kom hem bakade jag, precis som jag gjorde igår. Då blev det kärleksmums och idag blev det vaniljbullar. Varför så mycket bakning? tänker ni kanske. Jo för att IMORGON FYLLER JAG 17!! Wehooo! Och min släkt kommer hit och ska fira mig, så bakverk är en nödvändighet. Fick förresten paket av bästa Elina i skolan idag, ett par solglasögon och en massa örhängen, superfint alltihopa! 

Slingor

Postat i: Ytligt⎟2014-05-19 / 21:36:00

Köpte färg för att slinga håret igår. Känner mest så här:
 Ska jag göra det? BLEKA slingor? Verkligen? Vad är skillnaden på bleka och färga? Är det bättre att färga? Tänk om jag får en allergisk reaktion, vad händer då? Det finns så många frågor!! Jag vet inte vad jag ska göra, men ska jag göra det blir det nog imorgon. Då är mitt hår tillräckligt smutsigt. Men jag vet inte. Vi får se.
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0