Birthday

Postat i: Fotografi⎟2014-05-28 / 22:37:00

I lördags var det min sjuttonde födelsedag, vilket btw är helst stört. Om ett år är jag vuxen. I alla fall myndig. Jag känner mig som typ tolv. Förstår inte vad som händer. I alla fall; här ovan ser ni bilder på några av sakerna jag fick i födelsedagspresent.
 
Den största saken var så klart en iPhone 5S (silver) som jag hade önskat mig superlänge. Tydligen fick man med en Marshall-förstärkare, och den är verkligen hur bra som helst! Supersnygg är den också. Jag fick även en concealer från Make Up Store som heter Cover all mix, ni har säkert hört talas om den. Superbra är den i vilket fall, rekomenderar den starkt! Fick också ett par solglasögon, en massa örhängen, ett halsband, pressentkort på Gina tricot och Bikbok och blommor. Är hur nöjd som helst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackTja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0