Första advent

Postat i: Videos⎟2014-11-30 / 19:29:00


Idag är det första advent, och eftersom att jag älskar julen så skaffade jag en egen liten julgran till mitt rum och pyntade den igår. Jag filmade det även, så nu finns en i princip likadan video som jag gjorde för två år sedan på min youtubekanal. Skillnaden, förutom att denna granen står i mitt rum, är att granen är kortare och mitt hår är längre.
 
I vilket fall hoppas jag att ni har haft en bra första advent. Det har i alla fall jag. Vi blev hembjudna till min farmor och farfar på en mysig första advents-fika tillsammans med dem och min faster och mina kusiner.

Talkshow

Postat i: Vardag⎟2014-11-27 / 22:43:00

Hela tisdagen och onsdagen ägnade jag åt det ni kan se på bilden; en talkshow. Dessa dagar var nämligen årskurs 9-dagar, så alla nior i kommunen (?) kom och besökte vår skola, och vi på sam hade en talkshow där vi svarade på frågor om våra olika inriktningar och skolan i allmänt. Jag var även med och pratade lite mer djupgående om medieinriktningen i ett klassrum. Det var en riktigt rolig upplevelse faktiskt!

Never give up

Postat i: Kreativt⎟2014-11-22 / 14:34:23

En tjej i min klass har börjat sälja egengjorda armband och skänker hälften av pengarna hon tjänar till en organisation som hjälper flickor i Egypten som blivit utsatta för övergrepp. Självklart köpte jag ett, och förutom att pengarna gå till ett bra endamål så är det väldigt fint också!
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0