Veckan som gått

Kommentera

Har, som ni antagligen märkt, inte bloggat något under veckan, och tänkte därför köra en liten catch-up på vad som hänt sedan sist. I söndags jobbade jag från åtta till typ fem med att till största del sälja korv. Det var kul, men lite jobbig med tanke på att jag bara kände korvlukt i min näsa hela kvällen och jag inte gillar korv.

 

I måndags började skolan, och jag började därmed mitt sista år på gymnasiet. Det känns så sjukt konstigt att lilla jag ska ta studenten om mindre än ett år. Hursomhelst; mitt schema är hur skönt som helst. Jag slutar innan lunch på både måndagar och fredagar, och har minst en medierelaterad lektion per dag vilket är kul. Ska även läsa filosofi och vi hade första lektionen idag. Det verkar verkligen hur kul som helst, och som att det passar mig.

 

Jag har dansat zumba två gånger, både i tisdags och i torsdags. Det var första gångerna för terminen och det var hur kul som helst. Älskar verkligen att dansa zumba.

 

Igår åt jag och tre kompisar kebab till lunch, och det råkar även vara de enda jag har fotat under hela veckan, vilket ni kan se ovan. Igår köpte jag även en ny telefon. Jag har svikit iPhone och gått med i samsung-klubben. En svart galaxy A5 blev det. Har inte lärt mig hur den fungerar till 100% än, men det kommer. Känns bra än så länge i alla fall.

 

Hoppas ni har haft en bra vecka och får en fin fredagskväll!