Spring outfits

Postat i: Ytligt⎟2015-01-25 / 20:54:07

Spring outfit 2


Spring outfit
 
Hallå allihopa! Jag började få ont i halsen igår kväll, och imorse när jag vaknade hade det bara blivit värre, plus att jag hade fått ont i huvudet och lite feber. Har därför spenderat nästintill hela dagen i sängen, men nu mår jag bättre. Jag har fortfarande ont i halsen, men känner mig inte lika hängig som imorse.
 
Under dagen har jag knåpat ihop dessa collage med vad som var tänkt som vår-outfits men inte ser så jättevåriga ut. De blev ganska gråa, men ändå fina.

New

Postat i: Bloggdesign⎟2015-01-24 / 11:21:36

Ny design igen, tryck F5 om du inte ser den.

Sneakpeek

Postat i: Vardag⎟2015-01-24 / 00:16:00

Jag skulle ju fota mitt "nya" hår förra helgen och visa er eftersom att jag klippte mig på torsdagen, men det blev aldrig av. I veckan har jag inte kunnat fota då det är mörkt både på morgonen innan jag åker till skolan och på eftermiddagen när jag kommer hem och därmed jäkligt dåligt ljus. Därför får ni nu en selfie med relativt dålig kvalitet (i svartvitt för att dölja det dåliga ljuset) som en liten sneakpeek, men ska försöka fota bättre bilder denna helg istället.
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0