Boktips

Postat i: Tips⎟2015-06-29 / 18:38:00

 
1 2 3 4 5
 
Sommaren är min läsperiod. Läser konstant på sommaren, eftersom att en faktiskt har tid med det. Därför brukar det alltid bli några nytillskott i bokförådet i början av sommaren, och detta år var den här boken en av nykomlingarna. "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag" av Sara Ohlson. Jag läste den i solen på Mallorca och den var toppenbra! Såhär står det på baksidan:
 
" "Jag inser att jag legat naken och tätt intill, varm och yrvaket glad. Och medan jag fnissat av hans kittlande andedräkt har han tänkt att han inte längre vill"
 
Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån som bara kysser den hon älskar? Eller är det så enkelt som Danijel säger - att man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?"

Kommentarer
Postat av: Caroline Blomberg

Åh den ska jag nog införskaffa!

2015-06-29 @ 21:28:29
URL: http://carolineblombergs.se
Postat av: VERONICA - fashion blog

Men så bra tips! Bra med boktips!! :) Kramar!

2015-06-30 @ 09:06:38
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackTja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0