Myskväll

Postat i: Vardag⎟2015-06-19 / 00:55:00

hahaha så stelt leende på denna bild alltså...
 
Hola amigos! Nu var det fanimej länge sedan jag uppdaterade här på bloggen. En av anledningarna till det är att jag varit på MALLORCA!! Flög för första gången och hade en helt underbar vecka. Tänkte lägga upp en massa bilder från det i ett senare inlägg, men nu tänkte jag prata om idag.
 
På eftermiddagen kom Linda hit för att simsa, vilket det känns som var längesen vi gjorde, även fast det egentligen inte var det. Sen kom även Marcus hit, och vi bestämde oss för att åka iväg med hans (och hans mammas) nya bil. Vi var lite överallt, först till McDonalds, sen åkte vi en i kringelkrokar runt i princip hela Eskilstuna, och stannade vid en strand som, inte helt förvånande, var helt tom. Vi satt på bryggan ett tag, och sen bar det av hemåt. Det var kul att träffa dem igen, känns som att vi varit borta från varandra betydligt längre än veckan jag var på Mallorca.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackTja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0