Avkopplat UF

Postat i: Kreativt⎟2015-11-15 / 15:45:00

Hej på er! Nu var det länge sedan jag skrev något här, men det har hänt en del roliga grejer sedan sist. Till exempel sov Emma här i fredags. Vi båda läser enteprenörskap, och driver ett UF-företag tillsammans. Avkopplat UF heter det, och vi säljer egendesignade koppar. När hon var här satte vi igång och började utforma de olika designerna. På bilden ovan ser ni tre av fem designer. Gilla gärna vår facebooksida!
 
En annan sjukt rolig grej som hänt är att jag har gjort om i mitt rum! Alla väggar är nu vita, som jag velat ha i tre år, och lite nya möbler är införskaffade. Småpiff återstår dock, men kan visa lite bilder när jag fått iordning allt.

Harry Potter

Postat i: Vardag⎟2015-11-03 / 20:13:41

Detta är mitt nya beroende. Harry Potter. Jag har sett flera av filmerna förut, men kommer knappt ihåg något alls, och det lilla jag kommer ihåg vet jag inte vilken film det är ifrån eller i vilket sammanhang. Har länge velat se alla filmer i ordning, och nu har jag börjat. I söndags kollade jag spontant på den första, och blev helt fast. Såg den andra igår och den tredje nu nyss. Jag har alltid gillat Harry Potter, men det var så himla mycket bättre än jag kom ihåg! Och jag som inte ens gillar fantasy egentligen. 
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0