Halkbanan

Postat i: Vardag⎟2015-10-29 / 17:31:17

Igår vad det dags för mig och Elina att köra på halkbanan. Jag som hatar hög fart och typ all form av action var ju livrädd innan. Det hjälpte liksom inte att alla sa att det är skitkul, för jag tänkte att det inte skulle vara det för mig eftersom att jag inte gillar sånt. Men måste säga att det faktiskt var askul. Det var inte alls så mycket action som hade väntat mig, vilket var otroligt skönt!

I'm back!

Postat i: Blandat⎟2015-10-29 / 17:22:00

Hallå! Jag är nu tillbaka här på blogg.se, och det känns faktisk riktigt bra. Jag gillade ändå nouw, men kännde att jag hör hemma här. Nu har jag provat i alla fall.

A day off

Postat i: Vardag⎟2015-10-22 / 13:46:00

Hej på er! Idag är jag ledig, men Jennifer hade en lektion på morgonen. Vi ska dansa ikväll, och hon bor i Kungsör, så istället för att hon skulle behöva åka hem så kom hon hit. Vi har precis ätit pannkakor och nu ska vi bara ta det lugnt innan vi åker till gymmet för ett danspass.
Tja! Denna blogg skrivs av mig, en 19-årig själ bosatt i Eskilstuna. Älskar kramar, Harry Potter, att äta chips och att skriva. Tog just studenten och mitt liv är för närvarande en enda stor existensiell kris som jag försöker reda ut. Välkommen hit!


    RSS 2.0