Tom, Gi & Carrie

Kommentera

En sak som... jag vet faktiskt inte om det är många som vet det om mig eller inte, men om inte så ska ni alla få veta en sak om mig. Jag älskar youtube. Alltså verkligen. Och då menar jag youtube som i youtubers, alltså folk som gör videos kontinuerligt (i många fall som ett yrke), inte som i söta kattungar och folk som ramlar.

 

Jag tänkte nu dela med mig av min nyaste obsession på youtube; the Fletchers. Eller alltså, det är inte vad deras kanal(er) heter, men de alla heter Fletcher i efternamn. Tom, Carrie och Giovanna (Gi) Fletcher. Tom och Carrie är syskon och Gi är Toms fru. De tre videorna ovan är några av mina favoriter. Den högst upp är Toms bröllopstal, som får mig att gråta lika mycket varje gång jag ser det. Det är så himla fint och roligt, och om ni undrar varför han sjunger så är det (kanske? delvis?) för att han är sångare, eller i alla fall med i ett band som heter McFly. Dessutom är alla låtar i talet egentligen bandets låtar som han ändrat texten på, vilket är väldigt kul.

 

Videon i mitten är så himla fin den med. Det är från när Gi var gravid med deras första barn Buzz, och för bara några dagar sedan så gick de ut med att de väntar sitt andra barn. I'm so excited!!

 

Sista videon är när Tom och Carrie introducerade ett nytt koncept där de gör videos till varandra då de inte ses så ofta. Tycker bara om den så mycket, de är så roliga och det är ett väldigt fint koncept. Hoppas jag har berikat er internetupplevelse med vetskapen om att dessa underbara människor finns!