Måndagslista

Kommentera
 

1. Beskriv din musikstil! ​Skulle visa en låt jag tyckte var jättebra för en kompis för inte så länge sedan, varpå han säger; den var lite mesig. Jag tyckte det summerade min musikstil rätt bra. Jag gillar smörsjungande pojkband, jättelugna och fina låtar och sånt som spelas på radion. Rätt ointressant med andra ord, men what to do?

 

2. Bästa frukosten? Vet inte riktigt. Jag brukar äta mackor och dricka juice av något slag, vilket funkar alldeles utmärkt för mig.

 

3. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen? Couldn't care less. Dricker inte, så blir inte speciellt ledsen över att vara utan någon av dem.

 

4. Bästa uppfinningen? Vet inte, finns många bra. Toapapper kanske. Skulle vara rätt jobbigt att vara utan. Annars internet.

 

5. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en kille och en tjej. Har inte tänkt så långt, men tycker Adrian och Olivia är jättefina namn. 

 

6. Hur var du som barn? Rädd för det mesta. Älskade att rita och pyssla. Och sjunga och dansa. Hade alltid föreställningar för mina föräldrar. 

 

7. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet? Är i ett stadie i livet där det känns som att jag inte har något figured out inför framtiden, så jag vet verkligen inte. Trivs jättebra i Eskilstuna men har verkligen inte en blekaste om vart jag vill bo för resten av livet.

 

8. Aldrig mer få se på tv eller aldrig med få lyssna på musik? Aldrig med få se på tv.

 

9. Vilket sällskapsspel är du bäst på? Med andra ord. Eller labyrinth.

 

10. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Något inom vården. Mår illa av smärta och blod och sånt, oavsett om det är på mig eller någon annan, och har fobi för spyor och illamående, så det är ingen bra kombo direkt.