Mässa, 100-dagars och mello

Kommentera
 
Hallå! Idag har hela dagen spenderats på Svenska hem arena i Strägnäs där det var UF-mässa. Åkte hemifrån kvart i sju imorse (gissa om jag var trött) och kom inte hem förns vid fem. Det var väldigt kul, men blev tillslut lite tröttsamt att stå på ett och samma ställe i fem timmar utan att varken gå runt eller sätta sig ner. 
 
Vad händer annars i livet då? I onsdags var det 100-dagarsfesten, så jag, min klass och alla andra blivande studenter var på Harrys och dansade till alldeles för sent för en skoldag. Somade inte förns halv tre tror jag, och dagen efter hade jag redovisning första lektionen. Ni kan ju gissa om jag kände mig som en zombie eller inte. Är dock förvånad över hur många i vår klass som var i skolan. Om jag som inte ens dricker var så trött som jag var kan jag inte tänka mig hur trötta alla som var bakis samtidigt var.
 
Nu har jag just kollat på andra chansen i melodifestivalen, och tycker verkligen precis rätt personer gick vidare, är toppennöjd! Nu hade jag dock tänkt gå och lägga mig. Jag har sovit för lite hela veckan så jag är verkligen hur trött som helst nu.